Cygnus biedt allround P&O/HRM-ervaring in verschillende sectoren.

De brede ervaring op het gebied P&O/HRM heb ik opgedaan in verschillende functies, deels leidinggevend, in verschillende branches op het vakgebied P&O/HRM; productie/techniek, zakelijke dienstverlening en zorg.Hieronder mijn interim-opdrachten vanuit Cygnus Interim:

M&G, productiebedrijf, jul 2023 tot heden, HR BP Operations,

Stichting Sprank, gehandicaptenzorg, nov 2022 tot jun 2023, HR Adviseur. Allround HR en leiderschapstraject gedaan.

NEDCON , logistiek en stellingsystemen, dec 2021 tot dec 2022, HR Manager. Allround HR en sparringpartner voor directie en management.

Rail Innovators Group, juni 2021 t/m december 2021, HR manager. Ik ondersteunde het management in het structureren van HR in een sterk groeiende organisatie in de railcargo.

Coster Benelux & Scandinavia, dec 2020 tot okt 2023, HR BP. Ik ondersteunde de organisatie in een aantal basiszaken op gebied van HR.

Astellas Pharma Europe (mrt 2020 t/m maart 2021) HR Manager. HR businesspartner en projecten. Astellas is een producent van medicijnen, HQ is in Japan.

ENERCON Benelux (feb 2018 t/m december 2019) Projectmanager- en Businesspartner HR. ENERCON: verkoper, installatie en onderhoud van windturbines.

DM Interface: (oktober 2017 t/m december 2018) HR Consultant en ondersteunde daarin directie op aantal HR-zaken. Digital marketing.

Twente Milieu: (mei t/m december 2017) Werkzaam als HR adviseur, allround HR en aantal organisatie projecten. Afvalinzameling.

Menzis Zorgverzekering: (maart 2017 tot mei 2017) Interim P&O adviseur voor een aantal bedrijfsonderdelen. Allround HR en Businesspartner voor het management. Standplaatsen Wageningen, het hoofdkantoor en Groningen.

Koopmans TBI: (september 2016 tot november 2016) Koopmans TBI is een bouwbedrijf in utiliteit en woningbouw.HR Businesspartner: allround HR en projecten voor directie; functie/salarismatrix en formatieplan 2017. Overbrugging komst nieuwe HR BP. Gaf leiding aan HR Adviseur en recruiter.

IJsselvliet Organisatieadviseurs: (april 2016 tot juli 2016).Projectmedewerker HR, bij externe klant: analyse, voorbereiden en visievorming op flexibele productie. Presentatie aan directie, HR en OR over invoering van flexibele urenbank en met hen in gesprek hierover. Komen tot besluiten en implementatie.

Gemeente Hattem: (december 2015 tot april 2016).Projectmedewerker HR: harmonisatie van arbeidsvoorwaarden van nieuw te vormen SSC van aantal gemeenten.Samenwerkingsvormen groeien op de Noord-Veluwe en daar werk ik zo aan mee.

Royal Jongbloed: (hele jaar 2015).Drukkerij en uitgeverij. Ik werkte hier als HR Manager, om de afdeling HR op te zetten; het HR-huis te bouwen. Verder bracht ik een interne kandidaat in positie van HR-manager. Allround HR, vakbonden, optimalisatie organisatie. Sparringpartner directie.

Nagel Nederland: (mei 2014 tot juli 2015).Weer teruggevraagd als Personeelsmanager bij deze organisatie om te ondersteunen op gebied van P&O;/HR en sparringpartner van directie en MT. Allround HR. Contacten met HQ in Duitsland, met mijn HR-collega voor Noord-Europa.

Amaris Zorggroep: (februari 2014 tot juni 2014).HR Adviseur. Amaris is een grote zorgorganisatie.Organisatie was sterk in ontwikkeling, grote reorganisatie en overschakeling naar meer extramuralisering van zorg. Ik verzorgde in Nijkerk en Amersfoort het allround pakket van HR-taken en was ook betrokken bij 2 reorganisaties. Rapporteerde aan de locatiedirecteuren en had een lijn naar de centrale HR-organisatie in Laren.

Nagel Nederland: (juli 2014 tot januari 2014).Ik was de Personeelsmanager van deze logistieke organisatie, in de food. Duitse moeder; Nagel Group. Verantwoordelijk voor allround HRM en functioneerde als businesspartner voor MT. Met directeur scenarioplanning voorbereiden voor reorganisatie. Internationale arbeidsvoorwaarden co├Ârdineren met Duits HR-management.

Brinks NL waardetransport: (zomer 2012 tot zomer 2013).Ik fungeerde als Projectleider project ziekteverzuim in Zwolle en Arnhem. Gezamenlijk tot resultaat komen. Management ondersteunen in dit proces en de gesprekken daarin en processen weer updaten. Forse daling verzuim; van 11% naar 3%.

Projectspecialist Cygnus en Hanzeland (jaarwisseling 2011/2012).In samenwerking met Hanzeland Personeelsdiensten MKB-bedrijven geinformeerd over nieuwe vankantiewetregeling; ik hield de presentatie.

Promed BV: (voorjaar/zomer 2011).Bedrijf in audio- en video systemen; doormeting organisatiestructuur, verantwoordelijkheden en bevoegdheden. Daarbij screening van arbeidsvoorwaarden, salarisgebouw en afstemmen over personeelsbezetting. Goede basis leggen voor groei en dat is ook bereikt.